Groeien vanuit gedeelde visie

Maarten Smits en Joop Egmond

Joop Egmond en Maarten Smits zijn experts op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en organisatiegroei. Door hun rijke ervaring en hun professionele scholing zijn ze bekwame businesscoaches. Ze beschikken over krachtige interventies, waardoor ze gestelde doelen realiseren in weinig tijd. De programma’s zijn intensief, maar met humor creëren ze ruimte en versnellen ze groei.

Naast Joop Egmond en Maarten Smits heeft InmensGroeien een netwerk van zeer ervaren, professionele en leuke partners die net als Joop en Maarten de gezonde groei van mensen en organisaties centraal stellen.

Joop Egmond InmensGroeien

Joop Egmond

Drs. Joop Egmond heeft ruim 20 jaar ervaring met het inzetten van het menselijk potentieel voor gezonde, duurzame en winstgevende groei. Zijn visie is dat organisaties – dankzij de mensen die er werken – de intrinsieke wens hebben om te groeien. Het ontbreekt ondernemende leiders echter aan tijd en ervaring om dit groeipotentieel naast hun operationele verantwoordelijkheid om te zetten naar gezonde, duurzame en winstgevende groei.

Joop komt uit een ondernemersfamilie. Na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam en de Verenigde Staten heeft hij 11 jaar gewerkt voor Unilever. Daar heeft hij met succes meerdere grote (re)organisaties geleid en gezonde groei gerealiseerd.

LinkdIn

Maarten Smits InmensGroeien

Maarten Smits

Drs. Maarten Smits verstaat de kunst om zeer effectieve maatwerkprogramma’s te ontwikkelen en te begeleiden die zowel de mensen als de organisaties dienen in hun groei. Hij kan als geen ander op zeer indringende wijze ervaringen meegeven die meer persoonlijke vrijheid en kracht geven én teams hechter en sterker maken.

Maarten is opgegroeid in een klassiek therapeutengezin. Hij is binnen zijn werkgebied één van de weinigen die het bedrijfsleven van binnenuit kent én professioneel geschoold is. Na zijn studie is Maarten gaan werken bij Unilever. Als HR-manager begeleidde hij teams in verandervraagstukken. Naast America Studies heeft Maarten psychologie en therapie gestudeerd. Ook zet hij het bedrijf Weisfelt & Partners voort en geeft hij de opleiding tot coach en de opleiding transactionele analyse voor professionals.

LinkedIn

Neem vrijblijvend contact met ons op

InmensGroeien bv
Welgelegenlaan 19
3971 HL Driebergen- Rijsenburg


info@inmensgroeien.nl | 0343 410 237
Joop Egmond: 06 102 49 051
Maarten Smits: 06 203 95 746